Kayugroup Helvetica GmbH
Kayugroup Helvetica GmbH dan Root D4
AHŞAP ENDÜSTRİSİ TESİSLERİNDE UZMAN – Yenilenebilir Enerji Çözümleri Olarak Pelet ve Briketler
Firmamız, ileri görüşlü yaklaşımıyla biyokütle kullanımı ve pelet ile briket endüstrisi ile ahşap endüstrisi için tesis ticaretine odaklanmıştır. Çevre dostu enerji üretimi konseptimizle, doğal yakıtlar alanında öncü olarak kabul edilmekteyiz. Avrupa genelinde faaliyet gösteren şirketimiz, dünya çapında müşterilere hizmet sağlamaktadır.
Kayu Group, ahşap endüstrisi için tesisler ve pelet ile briket üretim hatlarının ticaretini yapmaktadır. Piyasada bir ilk olarak, pelet veya briket üretimi için ikinci el tesisler sunan tek firmayız. Yenilenebilir enerji, hem geleceğin hem de sektörümüzün anahtar kelimesidir çünkü enerji tüketimi her geçen gün artmaktadır. Çevreyi kirletmeyen enerjiyi elde etmek çok daha kolay - hem kendi geleceğimiz hem de çocuklarımız için.
Petrol ve gaz tükenebilir kaynaklardır; ancak ahşap yenilenebilir bir kaynaktır. Bu nedenle, geleceğin geri dönüştürülebilir ve yenilenebilir enerjide olduğunu düşünüyoruz ve biyokütle enerji santrallerinin satışı için doğru iş ortağınızız – örneğin, ahşap pelet, briket, arıtma çamuru gibi enerji kaynaklarını üretmek için makineler sağlıyoruz.
Ayrıca, ihtiyaçlarınız ve üretim kapasiteniz doğrultusunda tesis tasarımını da üstleniyoruz.
Tüm hattı ya da sadece hattaki belirli makineleri mi almak istiyorsunuz? Bizim için hiç sorun değil! Size uygun besleme konveyörleri, kurutma tesisleri, ısıtma sistemleri, silolar, ıslak ve kuru talaş çekiçli değirmenler, presler, soğutucular, dolum ve ambalaj sistemlerini buluyoruz.
Kayugroup Helvetica GmbH
Platz 3
6039 Root D4
İsviçre
Luzern
Benzer satıcılardan güncel teklifler
Nürnberg Lager4 Palettenregale
Nürnberg Lager4 Palettenregale
Nürnberg Lager4 Palettenregale
Höhnhart Lager4
Nürnberg Lager4
Höhnhart Lager4
Grevenbroich MANTGS 26.470 / 6x2 / Lenk + Liftachse / Euro6D
Veen BTRWE120
Veen LindeL12i
Veen BTRWE120
Veen STILLEXV16
Veen STILLEXV SF16
Veen LindeL12i
Veen STILLEXU16
Veen BTOME 100N OPTIO
Veen TOYOTALWE140
Veen STILLEXU 16
Braak DoppstadtSM720 Profi Top Zustand !!!
Braak Doppstadt Terex Screenbee KomptechSM518 SM620 15.44 T50 T60 Maxx Mustang
Grevenbroich Meiller/ Stahlmulde / Liftachse / 29m³
Braak Doppstadt Komptech Eggersmann TerexSM620, SM720 , Cribus , Nemus ,T60 ,TTS
Oyenhausen MAN26.470 6x2-2 LL CH Multiwechsler, LBW, 4.500 Radst
Hardthausen am Kocher TRUMPFTrumatic L 3050 - 5 kw - SPECIAL
Grevenbroich Schmitz Cargobull/ 3 x Achse / Stahl Alu / Lenk + Liftachse
Bad Füssing 















































































































































































































































































































































