Peynir üretimi için süt tesisiDifferent
10T
Peynir üretimi için süt tesisi
Different
10T
Üretim yılı
2005
Durumu
Kullanılmış
Konum
Odžak 

Resimleri göster
Haritayı göster
Makineye ait bilgiler
- Makine tanımı:
- Peynir üretimi için süt tesisi
- Makine üreticisi:
- Different
- Model:
- 10T
- Üretim yılı:
- 2005
- Durumu:
- yeni gibi (kullanılmış)
Fiyat ve Konum
- Konum:
- Titova b.b., 76290 Odzak, BA
Ara
Teklif detayları
- Listeleme kimliği:
- A7991195
- Son güncelleme tarihi:
- 16.12.2024
Açıklama
SERT VE YARI SERT PEYNİR ÜRETİMİ İÇİN SÜT VE FIRINCILIK SEKTÖRÜ İÇİN TAZE PEYNİR
Sütün sert ve yarı sert süte işlenmesi için eksiksiz bir süt ürünleri tesisi sunuyoruz
yüksek kaliteli peynir üretim teknolojisine sahip peynirler (örneğin
Grana Padano-İtalya) ve fırıncılık endüstrisi için taze peynir üretimi.
Fabrika 2005 yılında inşa edilmiş ve peynir üretimi için en modern paslanmaz çelik ekipmanlarla donatılmıştır. Kendi ısıtması vardır, ürün kontrolü için bir laboratuvarı vardır ve fabrika içinde ofislerin yanı sıra yedek bir depo bulunmaktadır.
Kapasite: 1 parti 5.000 L süt 3-4 saat içinde işlenebilir
8 saatlik 1 vardiyada 4 işçi ile 10.000 L süt işlenebilir
Aylık kapasiteye göre bitmiş ürünler:
Yarı sert ve sert peynirler...30 ton/ay'a kadar.
Lor..... 10 ton/ay'a kadar.
Taze peynir..... 10 ton/ay'a kadar.
Tesis tanımı.....ekli KAT PLANINA bakınız:
Kabul, üretim, kurutma, paketleme, salamura, olgunlaştırma...
Regülasyon ile donatılmış ahşap raflı olgunlaştırma odası
nem ve sıcaklık. Ayrıca atık su için bir biyolojik arıtıcı da bulunmaktadır.
Ekipman 500 m2'lik bir alan gerektirir, yükseklik yaklaşık 5 m.
Kazan dairesi 130 m2, 2 kazan, biri gaz diğeri yağ brülörü.
Buzdolabı yaklaşık 50 m2, yükseklik 6 m, rejim 2-8 °C
Gerekli elektrik gücü: 50-60 kW
Teknolojik ekipman listesi:
1. Havalandırmalı süt akış ölçer
Cjdpfxsix N R Nj Ad Aehc
2. Taze süt için depolama tankı
3. Sütün termalizasyonu için tesis/plaka pastörizatörü
4. Separatör-santrifüj saflaştırma ve süt standardizasyonu
5. Krema almak için silindirik kap
6. Saf peynir kültürü üretimi için fermentörler
7. Peynir üreticisi
8. Termal olarak işlenmiş süt için depolama tankı
9. Peynir altı suyu için depolama tankı
10. Peynir için baskı öncesi
11. Peynir kütlesini kalıplara doldurmak için çalışma masası
12. Peynir için pnömatik presler
13. Dairesel makine yıkama için CIP tesisi
14. Salamura
15. Peynir olgunlaştırmak için ahşap raflar
16. Peynir ayıklama ve bakımı için hareketli platform
17. Peynir ve peynir için üç parçalı yıkama leğeni/kalıbı
18.SC-kendinden emişli pompa
19. CC-santrifüj pompa
20. Taze peynir üretimi için küvet
21. Paketleme makinesi
Süt alımı: 10.000 L başına 2 tank
Peynir altı suyu tankı: 1 adet 20.000 L
CIP: Her biri 1.000 L'lik 3 tank
Çoğaltıcılar: 2 x 1.000 L
Ana kazan 5.000 L parametrelerin manuel olarak ayarlanması, Alfa Metal - HR
Pastörizatör: Jedinstvo - HR - 5.000 L/h - yaklaşık 20 yaşında.
Ayırıcı: Alfa Laval - İsveç - 5.000 L/h - yaklaşık 20 yaşında.
Schulenburg küveti 2.500 L
Mandıranın faaliyete başlaması: 2007-2008.....2016 yılında üretimi durdurdu.
Gerekli küçük servis: ekipmanın incelenmesi ve yağlama
Ekipmanın teknik dokümantasyonu mevcuttur
Not: Sadece komple ekipman satılıktır. Taşıma yaklaşık 5-6 x 40ft.
İstek üzerine daha fazla fotoğraf !!!
Bu ilan otomatik olarak tercüme edildiğinden bazı çeviri hataları oluşmuş olabilir.
Sütün sert ve yarı sert süte işlenmesi için eksiksiz bir süt ürünleri tesisi sunuyoruz
yüksek kaliteli peynir üretim teknolojisine sahip peynirler (örneğin
Grana Padano-İtalya) ve fırıncılık endüstrisi için taze peynir üretimi.
Fabrika 2005 yılında inşa edilmiş ve peynir üretimi için en modern paslanmaz çelik ekipmanlarla donatılmıştır. Kendi ısıtması vardır, ürün kontrolü için bir laboratuvarı vardır ve fabrika içinde ofislerin yanı sıra yedek bir depo bulunmaktadır.
Kapasite: 1 parti 5.000 L süt 3-4 saat içinde işlenebilir
8 saatlik 1 vardiyada 4 işçi ile 10.000 L süt işlenebilir
Aylık kapasiteye göre bitmiş ürünler:
Yarı sert ve sert peynirler...30 ton/ay'a kadar.
Lor..... 10 ton/ay'a kadar.
Taze peynir..... 10 ton/ay'a kadar.
Tesis tanımı.....ekli KAT PLANINA bakınız:
Kabul, üretim, kurutma, paketleme, salamura, olgunlaştırma...
Regülasyon ile donatılmış ahşap raflı olgunlaştırma odası
nem ve sıcaklık. Ayrıca atık su için bir biyolojik arıtıcı da bulunmaktadır.
Ekipman 500 m2'lik bir alan gerektirir, yükseklik yaklaşık 5 m.
Kazan dairesi 130 m2, 2 kazan, biri gaz diğeri yağ brülörü.
Buzdolabı yaklaşık 50 m2, yükseklik 6 m, rejim 2-8 °C
Gerekli elektrik gücü: 50-60 kW
Teknolojik ekipman listesi:
1. Havalandırmalı süt akış ölçer
Cjdpfxsix N R Nj Ad Aehc
2. Taze süt için depolama tankı
3. Sütün termalizasyonu için tesis/plaka pastörizatörü
4. Separatör-santrifüj saflaştırma ve süt standardizasyonu
5. Krema almak için silindirik kap
6. Saf peynir kültürü üretimi için fermentörler
7. Peynir üreticisi
8. Termal olarak işlenmiş süt için depolama tankı
9. Peynir altı suyu için depolama tankı
10. Peynir için baskı öncesi
11. Peynir kütlesini kalıplara doldurmak için çalışma masası
12. Peynir için pnömatik presler
13. Dairesel makine yıkama için CIP tesisi
14. Salamura
15. Peynir olgunlaştırmak için ahşap raflar
16. Peynir ayıklama ve bakımı için hareketli platform
17. Peynir ve peynir için üç parçalı yıkama leğeni/kalıbı
18.SC-kendinden emişli pompa
19. CC-santrifüj pompa
20. Taze peynir üretimi için küvet
21. Paketleme makinesi
Süt alımı: 10.000 L başına 2 tank
Peynir altı suyu tankı: 1 adet 20.000 L
CIP: Her biri 1.000 L'lik 3 tank
Çoğaltıcılar: 2 x 1.000 L
Ana kazan 5.000 L parametrelerin manuel olarak ayarlanması, Alfa Metal - HR
Pastörizatör: Jedinstvo - HR - 5.000 L/h - yaklaşık 20 yaşında.
Ayırıcı: Alfa Laval - İsveç - 5.000 L/h - yaklaşık 20 yaşında.
Schulenburg küveti 2.500 L
Mandıranın faaliyete başlaması: 2007-2008.....2016 yılında üretimi durdurdu.
Gerekli küçük servis: ekipmanın incelenmesi ve yağlama
Ekipmanın teknik dokümantasyonu mevcuttur
Not: Sadece komple ekipman satılıktır. Taşıma yaklaşık 5-6 x 40ft.
İstek üzerine daha fazla fotoğraf !!!
Bu ilan otomatik olarak tercüme edildiğinden bazı çeviri hataları oluşmuş olabilir.
Tedarikçi
Not: Ücretsiz kaydolun veya giriş yapın, tüm bilgilere erişmek için.
İlk kayıt tarihi: 2012
İstek gönder
Telefon & Faks
+385 31 8... ilanlar
İlanınız başarıyla silindi
Bir hata oluştu