Bisküvi yuvarlama ve kesme sistemiGorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Bisküvi yuvarlama ve kesme sistemi
Gorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Üretim yılı
2017
Durumu
Kullanılmış
Konum
Mainhausen 

Resimleri göster
Haritayı göster
Makineye ait bilgiler
- Makine tanımı:
- Bisküvi yuvarlama ve kesme sistemi
- Makine üreticisi:
- Gorreri
- Üretim yılı:
- 2017
- Durumu:
- kullanılmış
Fiyat ve Konum
- Konum:
- Industriestr. 6, 63353 Mainhausen/Zellhausen, DE
Ara
Makine satışı

Yeni bir makine mi buldunuz? Şimdi eskiyi paraya çevirin.
Machineseeker üzerinden en iyi fiyatı elde edin.
Makine satışı hakkında daha fazla bilgi
Makine satışı hakkında daha fazla bilgi
Teklif detayları
- Listeleme kimliği:
- A20013820
- Son güncelleme tarihi:
- 17.09.2025
Açıklama
GORRERI – Fully Automatic Sponge Cake & Swiss Roll Production Line – 500 kg/h
Products & Capacities:
- Small Layer Cakes – 14,000 pcs/h – 38×80×H25 mm
- Mini Rolls – 9,600 pcs/h – ø30+35×80 mm
- Swiss Rolls – 2,000 pcs/h – ø65+35×70×160 mm
Included Machinery & Modules:
- Combined Pre-mixer & Turbo Mixer Unit (GMG500)
- Water Chiller with Piping
- Sponge Cake Dough Extruder (ERG600)
- Cyclothermic Tunnel Oven, 16 m × 0.6 m (Silver TC, 2 Zones)
- Wire Mesh Cooling Conveyor (NRG600 – 24 m)
- Sponge Cake Work Conveyor (BLPG600 – 16 m)
- Acceleration Conveyor (NAG600)
- Longitudinal Cutter (TLG600)
- Syrup Applicator (DIBG600)
- Jam Pump (PMG600)
- Jam Extruder (EMG600)
- Cream Depositor (ECG600)
- Layer Cake Overlapping Unit (GVG600)
- Guillotine Cutter (TGVG600 – double vibrating blade)
Godpfxoxc E D Ro Ad Robu
- Mini Roll Rolling Unit (AMRG04 – 4 lanes)
- Swiss Roll Rolling Unit (ASRG02 – 2 lanes)
- 180° Curved Conveyor
- Electrical Control Cabinet with Operator Panel
Chocolate Enrobing & Cooling:
- Chocolate Tank 1000 kg with Stirrer, Pump, Heater & Filter
- Chocolate Enrobing Machine (ENROBMATIC600)
- Cooling Tunnel (THERMOMATIC600 – 20 m, fully insulated, Frascold compressor)
Connections & Requirements:
- Power Supply: 220V 1Ph + 380V 3Ph / 50Hz
- Compressed Air: 6 bar, dry & oil-free
- Ambient Conditions: +5°C to +32°C, 30–70% rel. humidity, max. 2000 m above sea level.
Bu ilan otomatik olarak tercüme edildiğinden bazı çeviri hataları oluşmuş olabilir.
Products & Capacities:
- Small Layer Cakes – 14,000 pcs/h – 38×80×H25 mm
- Mini Rolls – 9,600 pcs/h – ø30+35×80 mm
- Swiss Rolls – 2,000 pcs/h – ø65+35×70×160 mm
Included Machinery & Modules:
- Combined Pre-mixer & Turbo Mixer Unit (GMG500)
- Water Chiller with Piping
- Sponge Cake Dough Extruder (ERG600)
- Cyclothermic Tunnel Oven, 16 m × 0.6 m (Silver TC, 2 Zones)
- Wire Mesh Cooling Conveyor (NRG600 – 24 m)
- Sponge Cake Work Conveyor (BLPG600 – 16 m)
- Acceleration Conveyor (NAG600)
- Longitudinal Cutter (TLG600)
- Syrup Applicator (DIBG600)
- Jam Pump (PMG600)
- Jam Extruder (EMG600)
- Cream Depositor (ECG600)
- Layer Cake Overlapping Unit (GVG600)
- Guillotine Cutter (TGVG600 – double vibrating blade)
Godpfxoxc E D Ro Ad Robu
- Mini Roll Rolling Unit (AMRG04 – 4 lanes)
- Swiss Roll Rolling Unit (ASRG02 – 2 lanes)
- 180° Curved Conveyor
- Electrical Control Cabinet with Operator Panel
Chocolate Enrobing & Cooling:
- Chocolate Tank 1000 kg with Stirrer, Pump, Heater & Filter
- Chocolate Enrobing Machine (ENROBMATIC600)
- Cooling Tunnel (THERMOMATIC600 – 20 m, fully insulated, Frascold compressor)
Connections & Requirements:
- Power Supply: 220V 1Ph + 380V 3Ph / 50Hz
- Compressed Air: 6 bar, dry & oil-free
- Ambient Conditions: +5°C to +32°C, 30–70% rel. humidity, max. 2000 m above sea level.
Bu ilan otomatik olarak tercüme edildiğinden bazı çeviri hataları oluşmuş olabilir.
Tedarikçi
Not: Ücretsiz kaydolun veya giriş yapın, tüm bilgilere erişmek için.
İlk kayıt tarihi: 2013
İstek gönder
Telefon & Faks
+49 6073 ... ilanlar
İlanınız başarıyla silindi
Bir hata oluştu