şok soğutucu cihazLainox
TO161BR
şok soğutucu cihaz
Lainox
TO161BR
Başlangıç fiyatı KDV hariç
€5.500
Üretim yılı
2022
Durumu
Kullanılmış
Konum
Gosau 

Resimleri göster
Haritayı göster
Makineye ait bilgiler
- Makine tanımı:
- şok soğutucu cihaz
- Makine üreticisi:
- Lainox
- Model:
- TO161BR
- Üretim yılı:
- 2022
- Durumu:
- yeni gibi (kullanılmış)
- işlevsellik:
- tamamen fonksiyonel
Fiyat ve Konum
Başlangıç fiyatı KDV hariç
€5.500
- Konum:
- Gosau, Avusturya
Ara
Teknik detaylar
- Toplam yükseklik:
- 1.960 mm
- Dış genişlik:
- 790 mm
- Toplam derinlik:
- 870 mm
Teklif detayları
- Listeleme kimliği:
- A20076235
- Son güncelleme tarihi:
- 26.09.2025
Açıklama
Blast Chiller Model: ZO161BR
Boosted Model
Manufacturer: Lainox
Dimensions (W/D/H): 790 x 870 x 1960 mm
BLAST CHILLING MODE
- Rapid positive chilling +90°C to +3°C core temperature, SOFT and HARD modes.
- Preservation at +3°C at the end of the cycle.
- Rapid shock freezing +90°C to -18°C core temperature, SOFT and HARD modes.
- Preservation at -18°C at the end of the cycle.
- Automatic cycle for fish sterilization.
Dedpfxsxfz Ano Af Dsku
- Automatic cycle for ice cream hardening.
Digital controls with display for preset and actual value indication.
- 2.8-inch color graphic display with capacitive buttons, IPX5 protection rating.
- 7 ready-to-use recipes.
- 20 user-customizable program slots for individual recipes.
- Bluetooth connectivity, can be enabled via a free app for monitoring and downloading HACCP data (optional, can also be installed after purchase).
- Preheatable core temperature probe, with 1 measurement point.
- Pre-cooling function.
- Manual and automatic defrost.
Voltage: 3N-AC 400 V - 50 Hz
Total electrical power: 281W
Core temperature: +90°C to +3°C / +90°C to -18°C
Capacity: 4 x GN 1/1 or 14 x (600 x 400)
Tray spacing: 73 mm
Bu ilan otomatik olarak tercüme edildiğinden bazı çeviri hataları oluşmuş olabilir.
Boosted Model
Manufacturer: Lainox
Dimensions (W/D/H): 790 x 870 x 1960 mm
BLAST CHILLING MODE
- Rapid positive chilling +90°C to +3°C core temperature, SOFT and HARD modes.
- Preservation at +3°C at the end of the cycle.
- Rapid shock freezing +90°C to -18°C core temperature, SOFT and HARD modes.
- Preservation at -18°C at the end of the cycle.
- Automatic cycle for fish sterilization.
Dedpfxsxfz Ano Af Dsku
- Automatic cycle for ice cream hardening.
Digital controls with display for preset and actual value indication.
- 2.8-inch color graphic display with capacitive buttons, IPX5 protection rating.
- 7 ready-to-use recipes.
- 20 user-customizable program slots for individual recipes.
- Bluetooth connectivity, can be enabled via a free app for monitoring and downloading HACCP data (optional, can also be installed after purchase).
- Preheatable core temperature probe, with 1 measurement point.
- Pre-cooling function.
- Manual and automatic defrost.
Voltage: 3N-AC 400 V - 50 Hz
Total electrical power: 281W
Core temperature: +90°C to +3°C / +90°C to -18°C
Capacity: 4 x GN 1/1 or 14 x (600 x 400)
Tray spacing: 73 mm
Bu ilan otomatik olarak tercüme edildiğinden bazı çeviri hataları oluşmuş olabilir.
Tedarikçi
Not: Ücretsiz kaydolun veya giriş yapın, tüm bilgilere erişmek için.
İlk kayıt tarihi: 2025
İstek gönder
Telefon & Faks
+43 6136 ... ilanlar
İlanınız başarıyla silindi
Bir hata oluştu