Durumu: mükemmel (kullanılmış), Satılık, 800 mm kesim genişliğine sahip kullanılmış bir Felder K700 P format daire testere bulunmaktadır.
Makine çok iyi durumdadır ve uzman personelimiz tarafından bakımdan geçirilip kontrol edilmiştir. (Tam çalışır durumda)
Teknik Veriler:
- Daire testere 90-45° eğilebilir
- Format kayar tabla 2000 mm
Njdexzgd Ajpfx Abpsdd
- Kısa gönye cetveli 1100 mm
- Gönye cetvelli uzatma masası 2600 mm
- Hassas ayarlı 800 mm kesim genişliği
- Kesme yüksekliği 102 mm (Testere bıçağı çapı D=315mm)
- 5,5 HP (4 kW) motor 400 Volt
- Makine No.: 80-10/212-01
Makine, A-8561 Söding’de bulunmakta olup, çalışma saatlerimiz içinde dilediğiniz zaman incelenebilir. Ara satış hakkı saklıdır!
İlgili terimler: Testere, Daire testere, Format daire testere, Format
Referans: R-N44KA
Machineseeker, Machineseeker güven damgası ile seçili bayileri sertifikalandırmaktadır. Tahsis öncesinde deneyimli Machineseeker personeli tarafından standartlaştırılmış ve kapsamlı bir kontrol gerçekleştirilir.
Ne kontrol ediyoruz?
Ticaret izni veya ticaret sicil özeti kontrolü
Satıcının posta adresinin kontrolü
Banka bağlantısı doğrulama
Ana numaranın telefonla erişilebilirliğinin doğrulanması
Ekonomik bilgi olumsuz özellikler içermemelidir
Alıcı Şikayetleri mührün geri çekilmesine yol açabilir
Bu, bir alıcı olarak sizin için ne anlama geliyor?
Machineseeker güven mührü sayesinde, alıcı olarak kendi kontrolünüz olmadan büyük olasılıkla dürüst ve güvenilir ticaret yapan güvenilir satıcıları tanıyabilirsiniz.
Elbette, satın alma sürecinde yine de anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Machineseeker, Machineseeker platformunda aktif olan alıcıların veya satıcıların yasal ihlallerinden sorumlu değildir.